Creatie

This is where the magic happens. Van concept tot en met uitvoering. We faciliteren je over de hele breedte en hebben alle benodigde disciplines aan boord.

Concept en design

Als je merkpositionering staat als een huis gaan we aan de slag met de volgende stap. Een onderscheidend merkconcept. Jouw merkconcept is de vertaling van je merkverhaal en merkwaarden naar een unieke boodschap. Dit wordt de rode draad in al je (communicatie) uitingen. Met een creatieve twist waar je doelgroep niet omheen kan.

Het merkconcept gieten we vervolgens in een haarfijn design wat aansluit bij de huisstijl. En werken we verder uit in alle benodigde middelen die je wilt gaan gebruiken. Waarna er een compleet en kloppend verhaal klaar is om verteld te worden. Ready?

Vormgeving & dtp

Een flyer, advertentie of beachflag nodig? Regelen we! Als full-service reclamebureau ontzorgen we onze vaste klanten met dagelijkse vormgeving- en dtp werkzaamheden.

We schakelen snel en zorgen dat je je drukbestanden binnen no-time in je inbox hebt. Of we regelen het drukwerk ook voor je, net wat je wenst.

Computer scherm met programma InDesign actief

Fotografie

We werken het liefst met échte fotografie. Échte mensen, échte situaties en échte producten. Waarom? Klanten ‘voelen’ als iets niet echt is. Stockfotografie is bruikbaar voor vele doeleinden. Maar als het om jouw organisatie en producten gaat wil de klant dat ook zien. Het is geloofwaardiger en het verkoopt beter.

Bedrijfsfotografie, portretfotografie, product- of foodfotografie. We zorgen voor een mooie shoot op locatie of in de studio. De foto’s gebruiken we in jouw communicatie materialen en leveren we aan zodat je ze ook voor interne communicatie kunt gebruiken.

Copywriting

Of het nu gaat om een advertentietekst, webcopy of een script voor een animatie. We durven best te zeggen dat een pakkende tekst schrijven één van onze wapenfeiten is. We zorgen dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep. En blijft hangen. Wervend, overtuigend of informatief. Onze pen is van alle markten thuis.

Computer scherm met programma InDesign actief
Baks website smartphone

Website

Websites zijn er in vele soorten en maten. Als online visitekaartje waar de why, what en how van jouw bedrijf op staan. Of als conversie machine waar keiharde sales leads uit moeten komen. Eigenlijk kunnen we alles wel aan en zorgen we er samen voor dat jouw website aansluit bij je wensen en doelen. Van design tot en met ontwikkeling. Uiteraard volledig in huisstijl en op maat ontworpen.

Winkelbeleving

Het interieur en exterieur van jouw bedrijf is inherent verbonden aan je merkidentiteit. En daar denken we graag over mee. We kijken of de klantbeleving aansluit bij de merkidentiteit. En of je medewerkers in een omgeving werken die daarbij aansluit. Het is een essentieel onderdeel van je bedrijfs DNA.

Voor een eerste impressie beginnen we met een aantal moodboards. Als we een richting hebben bepaald maken we foto’s van het interieur en exterieur. Met de foto’s maken we mockups waardoor er duidelijke impressies ontstaan van hoe het eruit kan gaan zien. De volgende stap is de productie en uitvoering waarbij we samenwerken met verschillende partners.

Computer scherm met programma InDesign actief