Strategie
& branding

Tijdens de strategie & branding leggen we de bouwstenen van jouw merk. Van merkpositionering tot je complete huisstijl. Alles als één kloppend verhaal.

Merkpositionering

Samen creëren we de basis voor jouw merk. Voor een sterke merkpositionering doen we eerst onderzoek. We gaan in gesprek met werknemers, stakeholders en klanten. We formuleren haarscherp waar jouw organisatie staat in de markt en waar het onderscheid ligt. En hoe je daar het meeste uit kunt halen.

Merkidentiteit

Naast de merkpositionering schrijven we een merkverhaal. Hierin beschrijven we hoe jouw organisatie zich in al zijn onderscheid typeert. Dit onderbouwen we met de merkwaarden. De merkpositionering en het merkverhaal geven je richting en houvast. En vormen samen de basis van je merkidentiteit.

Computer scherm met programma InDesign actief

Logo ontwerp

Een logo is de basis van je visuele identiteit. Het vertelt iets over je organisatie. Het zorgt voor herkenbaarheid en connectie. Zowel naar je doelgroep als naar je medewerkers.

Filosoferen over logo’s kunnen we urenlang. Vinden we heerlijk. In het ontwikkelen van een goed logo kunnen we onszelf dan ook helemaal verliezen als we niet oppassen. We vertellen er graag meer over en laten je graag wat van ons werk zien.

Mooiza huisstijl

Huisstijl

Als het logo staat gaan we aan de slag met de huisstijl. We kijken naar typografie, kleurgebruik en stijlelementen die het beste aansluiten bij de merkidentiteit. Dit voeren we door in een stationery design waardoor alles op elkaar aansluit als 1 kloppend en krachtig resultaat.

Je hebt je strategie & branding al bepaald?

We helpen je graag verder.