Activatie

Een campagne of een persoonlijke benadering. Je doelgroep moet in beweging komen. Jouw kant op. We helpen je met het activeren van jouw doelgroep, online en offline.

Campagnes

Als ondernemer wil je resultaat. Met een campagne die jouw product of dienst verkoopt. Op een manier die past bij jouw organisatie. Stijlvol, opvallend of brutaal. Goed nieuws, we kunnen het allemaal :-) We bedenken een krachtige campagne en zorgen vervolgens dat deze op het netvlies van jouw doelgroep komt. Online, offline, of beide. Precies dat waar de opdracht om vraagt. Van campagne concept tot en met productie en uitvoering.

bekijk onze campagnes

N=1

Een goede campagne is pas iets waard als deze binnenkomt bij de doelgroep. Om die reden baseren we een campagne concept niet op een aanname. Voor een geslaagde campagne testen we het concept eerst bij de doelgroep. Komt de boodschap over? Spreekt het aan? En zou het een aanleiding kunnen zijn tot aankoop? Daarbij kan ook naar voren komen dat hetgeen wat aangeboden wordt aantrekkelijker of juist anders moet zijn. Wat weer waardevolle info is voor jouw product of dienst. Zo weet je zeker dat jouw investering goed wordt besteed.

Eerst kantoor Amersfoort

Social media

Social media is een geweldige tool om je als bedrijf zichtbaar te maken en te promoten. De mogelijkheden zijn legio. Maar welk platform en welk format gebruik je voor jouw bedrijf? En welke strategie is het meest doeltreffend? We helpen je met de juiste strategie en krachtige content. En ontwikkelen templates in jouw huisstijl die je kunt plaatsen op de juiste kanalen. In beheer bij ons of op je eigen marketingafdeling, wat jou het beste past.

Narrowcasting

Een klant die in jouw winkel staat is een warme lead. Met de juiste content is de kans groot dat deze klant met meer naar huis gaat dan waar hij of zij voor kwam. Zorg er daarom voor dat je jouw klant laat zien wat je nog meer te bieden hebt. Dan verkoop je meer. Voor diverse klanten beheren we de narrowcasting. Van installatie tot en met een content programma. Iets voor bij jou op de winkelvloer? Maak een afspraak. 

Computer scherm met programma InDesign actief

Advertising

Wat is er mis met oldschool advertising? Helemaal niks. Zolang je het goed toepast is advertising een zeer krachtig middel om iets over te brengen. In een krant, magazine of online. Een kwestie van een doelgroep onderzoek en een ijzersterk concept. We denken graag met je mee wat het beste kanaal is en verrassen je graag met een paar krachtige concepten.