Esso Voskuilen

Meer dan tanken alleen

Logo restyle
Beeldtaal
Communicatie
Instore & outstore
Narrowcasting
Web-to-print

Lokaal wereldmerk

Esso Voskuilen in Woudenberg biedt naast brandstof veel extra faciliteiten. Met onder andere een ultramoderne wasstraat, verse broodjes-service, koffiecorner en aanhangwagen verhuur. Dit maakt Esso Voskuilen een zeer compleet tankstation. Een wereldmerk dat opereert als een begrip in de regio.

Aan Eerst werd gevraagd de complete uitstraling instore en outstore onder de loep te nemen. Met een kleurenpalet, passende typografie, vorm- en beeldtaal hebben we de verschillende faciliteiten een nieuwe uitstraling gegeven.

De professionalisering van de uitstraling is ook terug te zien in onze omzet.
Gera Voskuilen, Esso Voskuilen

Instore en outstore communicatie

Een broodjescorner, een koffiecorner, een wasstraat, aanhangwagen verhuur en zelfs een zonnebank. Je zou bijna vergeten dat je er ook nog gewoon kunt tanken. Voor alle faciliteiten ontwikkelden we de communicatiematerialen. 

Online templates
Voor de wisselde communicatie ontwikkelden we diverse templates volledig in de huisstijl. Met deze templates kan Esso Voskuilen zelf aan de slag. Middels een online platform waarin deze templates klaarstaan kan zowel drukwerk (web-to-print) als narrowcasting eenvoudig worden opgemaakt en worden gepubliceerd.

Pos materiaal narrowcasting en web-to-print

Tijger wordt vos

Met een knipoog naar deVos in de naam Voskuilen werd de Esso tijger op de pompen vervangen voor een vos. En komt de vos als rode draad terug in diverse uitingen.

Op zoek naar uniformiteit in je uitstraling?

We gaan graag vrijblijvend met je om tafel om te kijken wat we voor jouw winkel of shop kunnen betekenen.